Exposities

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere kunstenaars de gelegenheid gegeven te exposeren in onze tuin. Met het H. House is er nu de mogelijkheid dat te combineren met een binnen-expositie.
.
Bert van Loo met zijn glaskunst hebben we 2 x mogen ontvangen en zowel in tuin als in huis zijn daarvan meerdere werken een prachtige herinnering aan deze bijzondere kunstenaar.
.
Marjon Bessems , met haar bijzondere schilderijen heeft in het Groene Theatertje gestaan en Fabian van Vreckelsen heeft zijn immens grote dierfiguren van cortenstaal uit de buxus laten verrijzen. Paul Odekerken heeft met zijn keramische kunst zijn handtekening gezet. Sabine Linzen met haar glaskunst verwonderde menige bezoeker en Brigitta Soeters met haar juwelen bracht de Tefaf in de Heerenhof.
.
Wat ooit is begonnen met, door Hanneke Rustema ontworpen tafellakens, uitgespreid in de borders met onze kleurrijke verzameling sphinx servies uit de jaren 30 er op uitgestald, is in de loop der jaren een terugkerende activiteit geworden die wij graag willen continueren.

Translate »
WhatsApp!
Call Now Button